Inschrijven

Om je in te schrijven of om vrijblijvend informatie aan te vragen over Huiswerkbegeleiding Amstenrade-Oirsbeek stuur je een mail met je naam, geboortedatum, opleiding en eventueel het gewenste aantal dagen huiswerkbegeleiding per week naar frits.thomas@live.nl.
Vermeld in deze mail aub. ook contactgegevens (adres, telefoonnummer en e-mailadres) van jou en je ouders. Indien van toepassing, vermeld ook of er eventuele aandachtsgebieden of leerstoornissen van toepassing zijn.

Huiswerkbegeleiding Amstenrade Oirsbeek

Bij huiswerkbegeleiding Amstenrade-Oirsbeek kun je in een rustige omgeving geconcentreerd huiswerk maken en leren. naast een ordelijke werkplek krijg je ondersteuning bij het plannen van huiswerk, wordt aandacht besteed aan het leren leren en kun je hulp verwachten bij de belangrijkste vakken. leerlingen van onderbouw en bovenbouw zijn welkom en kunnen kiezen uit een 3-, 4- of 5-daagse begeleiding per week. huiswerkbegeleiding controle huiswerk verdeling maak en leerwerk hulp en advies bij plannen van huiswerk hulp en advies bij het leren studeren, eventuele hulp bij maak- en leerwerk, expertise op het gebied van wiskundenatuurkundenederlandsduitsengelsfrans gelegenheid tot het overhoren van leerwerk eventueel mogelijkheid tot extra een op een begeleiding en bijles wiskunde en natuurkunde en talen los van de huiswerkbegeleiding. Locatie provincialeweg zuid 47 6438BB Oirsbeek huiswerkbegeleidingao Provincialeweg Zuid 47 6438BB Oirsbeek 0464425412 0645480522Frits Thomas